2 personer
Gerne som tilbehør til et andebryst og en rødkålssalat
Det skal du bruge
Ca. 500 g gnocchi (1 pakke)
1 butternutsquash
1 spsk smør
Olivenolie
En god håndfuld friskrevet ost, fx parmesan
Saft fra ½ citron
½ dl fløde
Salt og peber
Sådan gør du
- Befri butternutsquashen fra skræl og kerner og skær i små tern.
- Bland græskarternene med olivenolie, flydende hvidløg, flydende estragon og salt og kom på en beklædt bageplade i en forvarmet ovn på 200 grader. Bag til græskarternene er helt møre, ca. 30 minutter.
- Blend græskarternene helt fin med parmesan, fløde, citron, salt og peber. Smag til med ekstra flydende urter, hvis der mangler smag.
- Kog gnocchi efter anvisning i letsaltet vand og steg dem efterfølgende sprøde og gyldne i smør på en pande.
- Spis og nyd gerne med et stykke rosastegt andebryst og en frisk rødkålssalat for en lille smag af jul.
Tip: du kan også bruge flydende timian eller rosmarin i saucen.