2 personer
Det skal du bruge
1 pakke tigerrejer (ca. 275 g)
1 citron
Frisk persille
1,5 spsk olivenolie
1,5 spsk flydende hvidløg
Et par skiver lyst brød
Hvidløgsdressing
3 spsk creme fraiche
1 spsk mayonnaise
Flydende hvidløg efter smag
Revet citronskal
Sådan gør du
- Pil rejerne og lad halerne sidde på, hvis de ikke er pillede i forvejen.
- Bland olivenolie, flydende hvidløg og hakket persille til en marinade. Vend rejerne i marinaden.
- Bland creme fraiche, mayonnaise og lidt revet citronskal sammen til en hvidløgsdressing.
- Steg rejerne på en pande ved høj varme - ca. 1 minut på hver side eller til de bliver lyserøde.
- Tag rejerne af panden. Dyp et par skiver brød i stegevæsken fra rejerne og grill på en grillpande til de har fået farve på hver side.
- Pynt rejerne med frisk, finthakket persille og server straks med grillet brød, hvidløgsdressing og et par citronskiver.