(2 pers)
Det skal du bruge
4 æg (stuetemperatur)
100 g svampe
1 spsk cremefraiche
Salt og peber
1 spsk smør
1-2 spsk flydende rosmarin
Evt. en håndfuld revet ost
Sådan gør du
- Gør svampene i stand, og skær dem i mindre stykker.
- Pisk æggene let sammen med cremefraiche i en skål og krydr med salt, peber og flydende rosmarin.
- Steg svampene i halvdelen af smørret på en pande. Krydr med salt og peber undervejs. Læg svampene til afdrypning på et stykke køkkenrulle, når vandet er fordampet fra panden.
- Smelt resten af smørret på panden ved medium varme og kom æggemassen på. Fordel herefter svampene på omeletten og drys evt. med revet ost. Skru ned for varmen, og steg omeletten færdig i 8-10 minutter. Fold omeletten sammen på midten, når den er færdig på panden, og lad den glide ned på en tallerken.