Tilbehør til 2-3 personer
Det skal du bruge
350 g rosenkål
2 spsk olivenolie
1-2 spsk flydende timian
1-2 spsk flydende hvidløg
1/2 citron, saft og skal
1 spsk smør
En god håndfuld revet Vesterhavsost
Salt og peber
Sådan gør du
- Smør et lille ildfast fad med smør og tænd ovnen på 175 g varmluft.
- Skyl rosenkålene, skær stokkene af, befri dem evt. fra de yderste blade, hvis de ikke er pæne, og halver dem.
- Bland rosenkål med olivenolie, flydende urter, citronsaft og -skal, salt og peber og hæld blandingen i fadet. Sæt i ovnen i 20 minutter.
- Rør rundt i blandingen efter 20 minutter og tilsæt revet Vesterhavsost. Bag færdig i ca. 10 minutter.
Et voilà — sådan laver du nemt skønt vintertilbehør